Menu – catering tradycyjny

Zupy

MIĘSA porcja 15zł

Dodatki – 100 g

SURÓWKI – 100 g

Sosy

MAKARONY

SAŁATKI

ZIMNY I CIEPŁY BUFET

  • Galaretki z kurczakiem – 1 szt – 5 zł zamówenia telefoniczne
  • Szparagi (2 szt) w szynce w galarecie – 1 porcja – 5 zł zamówenia telefoniczne
  • Ryba(dorsz) po grecku – 100 g – 5 zł zamówenia telefoniczne
  • Koszyczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem – 1 szt – 5 zł zamówenia telefoniczne
  • Koszyczki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami leśnymi – 1 szt – 5 zł zamówenia telefoniczne
  • Koszyczki z ciasta francuskiego z warzywami – 1 szt – 5 zł zamówenia telefoniczne
  • Jajka w sosie tatarskim własnego wyrobu – 1 szt – 5 zł zamówenia telefoniczne
  • Bigos z mięsem, grzybami leśnymi i aromatyczną śliwką – 100 g – 5 zł