Menu – catering tradycyjny

Zupy

MIĘSA porcja 15zł

Dodatki – 100 g

SURÓWKI – 100 g

Sosy

MAKARONY

  • Spaghetti Bolognese – 18 zł
  • Spaghetti Bolognese zapiekane – 20 zł
  • Carbonara – 18 zł
  • Carbonara zapiekana – 20 zł
  • Tagiatelle z kurczakiem, szpinakiem i parmezanem – 24 zł
  • Tagiatelle z szynką parmeńską, rukolą i pomidorkami koktajlowymi – 26 zł
  • Tagiatelle z krewetkami, rukolą i pomidorkami koktajlowymi – 28 zł

SAŁATKI

  • Sałatka caprese – porcja – 15 zł (mozzarella, pomidor, pesto bazyliowe,świeża bazylia)
  • Sałatka z tuńczykiem w sosie winegret – porcja– 15 zł (sałata lodowa lub mix sałat, tuńczyk w sosie własnym, mandarynka, prażony słonecznik, sos winegret)
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa – 100 g – 5 zł
  • Sałatka z ryżem, kurczakiem i ananasem – 100 g – 5 zł (ryż gotowany, pierś z kurczaka gotowana, ananas, majonez)
  • Sałatka cezar – porcja – 20 zł(sałata lodowa , grillowana pierś z kurczaka, grzanki, parmezan, sos cezar-majonez, musztarda, czosnek, biały ocet winny)
  • Sałatka grecka – porcja – 18 zł (sałata lodowa lub mix salat, pomidor, ogórek, oliwki, papryka, ser feta, sos winegret)
  • Sałatka gyros – porcja – 20 zł(grillowana pierś z kurczaka, cebula, papryka, kukurydza, kapusta pekińska, sos czosnkowy,ketchup)

ZIMNY I CIEPŁY BUFET

  • Galaretki z kurczakiem – 1 szt – 5 zł
  • Szparagi (2 szt) w szynce w galarecie – 1 porcja – 5 zł
  • Ryba(dorsz) po grecku – 100 g – 5 zł
  • Koszyczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem – 1 szt – 5 zł
  • Koszyczki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami leśnymi – 1 szt – 5 zł
  • Koszyczki z ciasta francuskiego z warzywami – 1 szt – 5 zł
  • Jajka w sosie tatarskim własnego wyrobu – 1 szt – 5 zł
  • Bigos z mięsem, grzybami leśnymi i aromatyczną śliwką – 100 g – 5 zł