Menu – catering świąteczny

Dania wigilijne i potrawy świąteczne

  • Barszcz czerwony
  • Zupa z leśnych grzybów
  • Zupa rybna
  • Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
  • Pierogi ruskie
  • Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami leśnymi
  • Pierogi z serem na słodko
  • Pierogi z mięsem
  • Uszka z grzybkami leśnymi
  • Krokiety z kapustą i grzybami leśnymi
  • Krokiety z mięsem
  • Kapusta z grzybami leśnymi
  • Kapusta z grochem
  • Makiełki
  • Bigos z mięsem, grzybami leśnymi i aromatyczną śliwką
  • Ryba dorsz po grecku
  • Śledź w śmietanie z jabłuszkiem
  • Śledź w oleju z czerwoną cebulką

Ryby

  • Śledź
  • Dorsz
  • Łosoś
  • Karp
  • Pstrąg